Tlf: +45 71998904

Spørsmål og svar

På vår nettside kan du velge produktet du ønsker å leie. Deretter leieperioden og om du ønsker å hente IT-utstyret selv eller om vi skal levere det.

Vår leieperiode starter fra 7 dager.

Ja. Vi har et stort utvalg av tilbehør til IT-utstyr. Blant annet. gulvstativ, braketter for montering fra tak, kabler og Google Chromecast.

Ja, det er mulig å forsikre utstyret. De fleste selskaper har imidlertid forsikringer som vil dekke i forbindelse med tyveri mm.
Dersom du ønsker å ha utstyret forsikret er det en rekke krav som må oppfylles, blant annet hvordan utstyret oppbevares. Forsikringen dekker ikke enkelt tyveri.
Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål om forsikring av IT-utstyret.

Ja, vi leier ut IT-utstyr til større arrangementer som konferanser, messer og møter. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Ja, våre serviceteknikere hjelper deg gjerne med å sette opp og installere IT-utstyret du leier etter dine ønsker. Ta kontakt med oss så kan vi snakke om alternativene vi kan tilby.

Du kan gjerne installere programmer på IT-utstyret selv. Den vil imidlertid bli slettet ved retur/slutt på leie.

Ja. Når du returnerer IT-utstyret ditt, slettes alt innhold. Så vi anbefaler å lagre filer på en harddisk eller f.eks. Dropbox, iCloud eller Google Drive.

Ja, vi kan enkelt levere IT-utstyret du leier av oss. Prisen avhenger av vekt, volum og leveringssted.

Prisen starter typisk på 400 kr pr vei.

Ja, du kan enkelt hente IT-utstyret fra vårt lager i Ballerup. Adressen er Industriparken 22A – Vi har åpent fra 09:00 – 16:30.

Vi har adresse i Industriparken 22A, 2750 Ballerup. Vårt lager ligger nede i høyre hjørne når du svinger inn fra Industriparken.