Tlf: +45 71998904

Utvalg av iPad-deksler

Previous slide
Next slide

Flip-deksel for iPad 2017/2018

Dette flipdekselet beskytter din iPad Air mot både riper og tap. Trekket har for- og bakside i vakkert, slitesterkt kunstskinn. Du finner TPU-plastdekselet, som nettbrettet ditt må plasseres i, på innsiden på høyre side. Dette dekselet er veldig fleksibelt og har et smart design. I tillegg til å være slitesterk har dekselet en smart 360 graders stativfunksjon med mulighet for tre posisjoner, så det er enkelt for deg når du skal se innhold. Det er også en smart elastisk stropp som du kan bruke for å holde dekselet lukket.

Den egner seg spesielt godt til bruk utendørs eller hvis du trenger et ekstra godt grep på iPaden. Du er garantert et komfortabelt og godt grep på nettbrettet ditt. Du vil kunne bruke knappene og koble til både hodetelefonkontakten og laderen mens dekselet er på. Dekselet har et håndtak i begge ender, noe som gjør det enkelt og praktisk å bære rundt på iPaden.

Silikondeksel til iPad 2017/2018

Dette svarte silikongrepsdekselet passer til iPad fra 2017 og 2018, beskytter mot både riper og fall.Dekselet fungerer perfekt for både privat- og jobbbruk, da silikonmaterialet er fleksibelt, behagelig samt motstandsdyktig.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Deksel med tastatur for iPad 2017/2018

Dette iPad bluetooth-tastaturet passer iPad fra år 2017/2018 med dansk tastatur. Den er laget av fine kvalitetsmaterialer. Tastaturet er en del av et sammenleggbart etui. I etuiet kan du ha både iPad og selve tastaturet.

Det er mulig å få tilgang til andre funksjoner på iPad mens den er i dekselet. Dekselets ytre mål er 18 cm x 24,5 cm x 1,9 cm. Slå på tastaturet ved å trykke FN og tasten med et signaltegn. Magneter i dekselet og tastaturet holder iPad-en din godt i etuiet i låst posisjon. Det er enkelt å flytte dekselet frem og tilbake til du finner ønsket posisjon. Tastaturet slår seg på automatisk selv når du legger dekselet med iPad-en i oppå tastaturets magneter. I tillegg slår dekselet automatisk av tastaturet når iPaden tas av. Veske og tastatur er laget av svart skinn, sterk plast og magnetisk aluminium. Det finnes et dansk tastatur slik du kjenner det fra et vanlig tastatur. Du finner også hurtigtaster på dette Xceed-tastaturet. Tastaturet har opptil 100 arbeidstimer i bruk og opptil 90 dager i standby på en enkelt lading. Veske med tastatur, Micro-USB ladekabel og instruksjoner følger med.

Bumperdeksel for iPad 2017/2018

Et støtfangerdeksel beskytter iPad-en din mot støt og riper hvis du skulle være så uheldig å miste den. Støtfangerdekselet er laget av hardplast. Gjennomsiktig plast foran. Det er også et hull foran for kameraet. Produseres i sort farge. Fronten kan foldes sammen slik at din iPad kan stå horisontalt på et bord. Din iPad er enkel å plassere i dekselets brakett. Kan lukkes med magnetklaff.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Spider-deksel til iPad Air 2

Med dette edderkoppdekselet til iPad Air 2 er du beskyttet mot støt og riper dersom du skulle være uheldig. Trekket er produsert i hard silikon og med en avtagbar 360 graders fot som kan roteres. Med den kan du enkelt plassere iPad-en i ønsket vinkel. Fronten har gjennomsiktig plast slik at du har tilgang til iPaden. Det er også laget hull til kameraet og hjemknappen. Kommer i en fin sort og armygrønn design.

iPad-veske

Praktisk veske iPad-veske med skulderreim. Kan enkelt justeres i lengden. Betjen iPad-en direkte på den gjennomsiktige plastfronten. Du setter inn iPaden ved å åpne braketten øverst. Den klikker sammen igjen for å lukke. En perfekt løsning for utendørsaktiviteter som orientering eller geoQuestor. Anbefales også hvis du jobber utendørs, da vesken er vanntett.

Dersom din bedrift har behov for å leie IT-utstyr for en kortere eller lengre periode, la oss hjelpe deg. Vi leier ut nesten alle slags IT-produkter, og det vi ikke har på lager, henter vi som regel hjem på veldig kort tid. Vi leier utstyr inntil 1 dag, men du kan også gjerne leie det for 1 år dersom du trenger det.

Vi er spesialister på utleie av IT-utstyr til messer, festivaler, kundearrangementer, presentasjoner, seminarer, undervisning og mye mer.