Tlf: +45 71998904

VM i fotball

En av de største sportsbegivenhetene vil finne sted i begynnelsen av november 2022. Nærmere bestemt 20. november, da sparkes VM i fotball i gang. 12.8.2022

Her møter vertsnasjonen Qatar det søramerikanske landet Ecuador i en spennende åpningskamp. På grunn av de tidlige tidspunktene for kampene vil nok mange være på kontoret. Men frykt ikke! Vi kan leie IT-utstyr til deg, slik at du kan se kampene i beste stil.

Lei flatskjermer eller projektorer og se verdensmesterskapet med stil

Her i Danmark er det ingenting som kan samle nasjonen som et idrettsarrangement hvor danske idrettsutøvere kjemper om seier. Nordic IT Rental har et stort utvalg av flatskjermer som du enkelt kan leie til en billig penge og motta med rask levering. Det er mulig å lage en videovegg, hvor 4 skjermer er arrangert i et enormt 130″ bilde. Vi har skjermer fra 50″-130″ som skal kunne lage den perfekte scenen til fotballkampene. Vi har til og med projektorer og en skjerm på 200×200 cm, som vil være perfekt for å se på WC.

VM i fotballbilde

Så lei IT-utstyr av oss og vis kampene til glede for mange av dine kollegaer. På denne måten er du garantert god stemning på kontoret, hvor landslagstrøyene skal luftes og dannebrog vil pryde overalt.

Hvis lyden må være på topp, fullfør opplevelsen med et VX800BT 2.1 Active høyttalersett . Vennligst be om at du ikke blir forstyrret underveis, da dette høyttalersystemet vil produsere mange desibel. Apple TV kan også leies, slik at du enkelt vil kunne streame kampene til de leide skjermene. Vi har mange alternativer som vil bidra til å skape akkurat de rette rammene når fotball-VM og andre viktige sportsbegivenheter rammer landet vårt.

Så hvis du er interessert i å skape en god opplevelse med VM og høre mer om hva du kan leie av oss, kontakt oss på telefon 71998904 .


Tilbake til oversikten