Tlf: +45 71998904

Smile Foundation holdt en TEENcamp-helg

Smilfonden holdt en eksplosjon av en TEENcamp her i oktober 2022, hvor deltakerne fikk en praktisk opplevelse. Her kunne de 19 unge deltakerne glemme sine alvorlige sykdommer og i stedet hengi seg til fellesskapet over dyst i morsomme spill. Fra dag én utviklet deltakerne sosiale relasjoner over en FIFA-kamp. For første gang dro flere alene utenfor sykehuset, og uten foreldrene. Det ga dem en tro på at de kunne mer enn de trodde.

I den forbindelse hadde vi tilbudt Smilfonden racersimulatorer, hvor ungdommene kunne leke racerførere med ratt og pedaler. I tillegg hadde vi satt opp store flatskjermer og Playstations slik at de kunne konkurrere i Fifa. Og det var en hit! Konkurransen var intens og var en stor opplevelse for de som deltok i strabasene. Alle deltakerne var fulle av smil, god stemning og godt humør.

Hvem er Smile Foundation?

Smilstiftelsen er en veldedig forening som jobber for å gjøre livet enklere for barn med kroniske sykdommer og deres pårørende. Dette gjør de bl.a. med aktiviteter som TEENcamp og Summercamp. Deres tre kjerneverdier er: Omsorg, profitt og fellesskap.

Les artikkelen deres om TEENcamp på nettsiden deres her .

Vi leier ut spilleutstyr til ulike arrangementer

Nordic IT Rental er svært glade for å kunne levere spillutstyr til arrangementer som dette. Hvis vi også ønsker å hjelpe deg, kontakt oss i dag. Vi kan også hjelpe med installasjon, oppsett og levering, slik at du kan fokusere på ditt arrangement.


Tilbake til oversikten