Tlf: +45 71998904

Skal det arrangeres bryllup?

Planlegger du å holde et drømmebryllup, kan Nordic IT Rental hjelpe til med å fullføre dagen.

Lei IT-utstyret du trenger for den store dagen

Vi har et stort utvalg IT-utstyr på lager, som er klart for utleie for en kort periode. Så ingen grunn til å investere i mye nytt utstyr for den store dagen.

Du kan enkelt bestille utstyret via vår nettside. Du velger utstyret du trenger, velger deretter leieperioden som passer deg og velger til slutt hvordan utstyret skal leveres. Det blir ikke enklere.

Hva vi kan tilby:

Virtuell virkelighet

Hvis det er barn med deg, lei vårt virtual reality- utstyr og de vil ikke kjede seg. Og jeg lurer på om de voksne klarer å la være å prøve seg frem selv. Så vidt. Med virtuell virkelighet vil du komme deg ut av dine nåværende omgivelser og slippe deg løs i et digitalt univers, hvor du kan utforske og få sansene dine satt på prøve. VRs popularitet har eksplodert de siste årene og er definitivt noe vi kommer til å se i mange år fremover. Det er mange spennende VR-spill å velge mellom, så du velger selv hvilket eventyr du vil ut på. Vi anbefaler å leie Oculus Rift eller HTC VIVE, hvor VR-brillene kobles direkte til en kraftig VR-PC. Dette gir den beste opplevelsen.

Selfies

Hvorfor ikke forevige minnene med noen vakre bilder fra dagen og få gjestene med. Du kan leie en iPad med stativ og ha den stående der gjestene enkelt kunne ta selfies under bryllupet. Det finnes knapt en morsommere måte å få tatt bilder under bryllupet. Og alle i disse dager kan utvilsomt betjene et nettbrett, så det er bare å leie et til den store dagen. Så hvis du ønsker å forevige minnene på en morsom og intuitiv måte, lei en iPad billig gjennom oss, uten å måtte betale dyre dommer for en profesjonell fotograf. Våre Ipad-er tar bilder i fantastisk kvalitet som vil være enkle å dele.

Lyd

Vi har noen superfine høyttalersystemer lager som garantert vil kunne sette i gang festen. Bare koble til smarttelefonen din og la din eller gjestenes festspilleliste fylle salen med toner som får dansebevegelsene i gang. Høyttalersystemet vårt kommer med stativ for høyttalere, vogn til subwooferen, samt kabler og fjernkontroll.

Lei IT-utstyret som vil fullføre dagen enkelt her på siden vår. Vi hjelper deg å finne det rette til ditt bryllup.


Tilbake til oversikten