Tlf: +45 71998904

Oppdater Apple iOS til 16.3

iOS 16.3 er den nyeste versjonen av Apples mobiloperativsystem. Denne oppdateringen er veldig viktig siden den har mange nyttige nye funksjoner og forbedringer. Denne oppdateringen inkluderer også mange sikkerhetsforbedringer som bidrar til å beskytte enheten din mot skadelig programvare og hackere, les nedenfor.

Det bidrar også til å gjøre det enklere å koble til Wi-Fi-nettverk og skalere datatilkoblinger. 16.3-oppdateringen vil også forbedre ytelsen til enheten din slik at du kan bruke den mer effektivt. Så hvis du har en Apple-enhet, sørg for å oppdatere til iOS 16.3 for å dra nytte av alle disse nye funksjonene.

Det er en av de sjeldne anledningene at Center for Cyber Security Situation Center, som er en del av Defence Intelligence Service, ber deg om å oppdatere din iPhone. Men det er likevel det de gjør i en tweet.

Årsaken er at det er funnet sårbarheter som «tillater kjøring av vilkårlig kode» i både iOS, iPadOS og macOS. Dette betyr at hackere i verste fall kan installere og kjøre ondsinnede apper og programmer på enhetene dine.

Normalt installeres oppdateringer automatisk, men det kan ta tid før enheten «oppdager» at en oppdatering er klar. Derfor kan du manuelt gå inn og trykke, ved å gå til Innstillinger –> Generelt –> Programvareoppdatering .

Oppdateringen heter iOS 16.3.1 og inneholder også ulike feilrettinger.

iOS 16.3 er den nyeste versjonen av Apples mobiloperativsystem. Denne oppdateringen er veldig viktig siden den har mange nyttige nye funksjoner og forbedringer. Denne oppdateringen inkluderer også mange sikkerhetsforbedringer som bidrar til å beskytte enheten din mot skadelig programvare og hackere. Det bidrar også til å gjøre det enklere å koble til Wi-Fi-nettverk og skalere datatilkoblinger. Denne oppdateringen vil også forbedre ytelsen til enheten din slik at du kan bruke den mer effektivt. Så hvis du har en Apple-enhet, sørg for å oppdatere til iOS 16.3 for å dra nytte av alle disse nye funksjonene.


Tilbake til oversikten