Tlf: +45 71998904

Lei en skriver enkelt og billig

Har du behov for å leie en printer for en kortere periode, kan vi hjelpe med en enkel og billig leie. Det kan være i forbindelse med hjemmekontor, midlertidig arbeidsplass eller konferanse.

Vi har et godt utvalg av skrivere for utleie

Hos Nordic IT Rental har vi et godt utvalg av vanlige printere og multifunksjonsskrivere, som er billige å leie for en kortere periode og enkle å installere. Du trenger ikke å løpe til biblioteket for å skrive ut. Vårt utvalg av skrivere kan alle kobles til via den medfølgende USB-kabelen eller kan kobles til via wifi/trådløst nettverk. Da kan du enkelt skrive ut fra en smarttelefon, laptop eller nettbrett.

Vi har gode og funksjonelle skrivere på lager fra de anerkjente merkene HP , EPSON og Brother, som vil kunne takle de vanligste utskriftsoppgavene. Både farge og sort/hvitt. Hver printer leveres inkl. en rekke trykk som varierer fra modell til modell. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

Gode grunner til å leie en printer

Det kan være mange grunner til at det kan være nødvendig å leie en skriver. Kanskje noen dokumenter må skrives ut og signeres fysisk, det kan være sangtekster til en festlig begivenhet, eller du vil ha bilder av barna fra familieselskapet trykt og hengt på veggen. Uansett formål, bør vi sannsynligvis kunne hjelpe deg med en utleieskriver som kan håndtere oppgaven,

Når du leier en printer gjennom Nordic IT Rental vil du kunne få en multifunksjonsskriver hjem, som vil kunne håndtere alt fra A3/A4 utskrift, skanning av dokumenter/bilder, kopiering og epost. Så lei en printer som vil kunne håndtere en mengde oppgaver på det lille hjemmekontoret eller i bedriften. Vi hjelper gjerne med oppsett, konfigurering og kan levere dag til dag på Sjælland. Kontakt oss i dag dersom du ønsker hjelp til valg av printer eller booking.


Tilbake til oversikten