Tlf: +45 71998904

Lei en Short Throw-projektor

Hvis det er trangt om plassen og du vil ha et stort bilde, kan du leie en Short Throw-projektorkort fra Vivitek . Det vil være den perfekte løsningen for en flott visuell opplevelse.

Fordeler med et ultrakort kast

En Ultra Short Throw-projektor har en skjermstørrelse på opptil 150 tommer. I prinsippet kan den plasseres veldig nær veggen eller lerretet. På denne måten kan du enkelt skape flotte visuelle opplevelser, uten å måtte montere en projektor i taket eller ha den stående og blåse varmluft ut i nærheten av der du oppholder deg.

Den gir et strålende bilde på opptil 100″. Så det er nok av skjermer å glede seg over når du skal unne deg filmer eller visuelle presentasjoner. Det er totalt 8760 timer i løpet av et år, så du må mer eller mindre holde den i gang hele døgnet om du vil ta livet av projektorens 20 000 timer lange levetid.

Bruk den til undervisning, kunst eller film

Det er mange muligheter med en nærbildeprojektor. Du kan skape fantastiske visuelle opplevelser. Projiser alt fra undervisningsmateriell på skolen, hold presentasjoner uten å måtte skyggelegge bildet eller sett på en kul film som om du var på kino selv. Den kan også brukes til å vise store falske hendelser. OL, VM/EM i fotball eller håndballlandslaget.

Hvis du underviser der mesteparten av læringen foregår via digitale plattformer, lei en Short Throw-projektor og få studentene med. Få dem engasjert på en morsom og innovativ måte der de kan kaste arbeidet sitt opp på projektoren. Her vil elevene kunne presentere for sine klassekamerater og lærere via Ultra Short Throw. Bilder og videoer vil enkelt inkluderes, siden alle unge i dag eier en smarttelefon.

Du kan leie et lerret gjennom oss, som fullfører den visuelle opplevelsen med en kort projektor. Du kan se våre lerreter her.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å bestille en kortvarig projektor.


Tilbake til oversikten