Tlf: +45 71998904

Lag den perfekte herrekvelden

Hvis du og vennene dine ønsker å ha den perfekte herrekvelden, men mangler utstyret som tar det fra godt til sublimt, kan vi hjelpe med å sette prikken over i-en. Lag den perfekte herrekvelden med riktig IT-utstyr.

Det kan være til et utdrikningslag, en rund bursdag eller før en våt kveld ute på byen. Uansett hjelper vi med å skape den perfekte herrekvelden. Vi har et stort utvalg av digitale produkter fra hele verden. Enorme flatskjermer, projektorer med lerret, Playstations med spill, virtual reality, lydutstyr og iPader. Så bare fantasien setter grenser når du og vennene dine må slippe løs med digital underholdning i særklasse.

Lei Virtual Reality-utstyr for den perfekte kvelden for menn

Hvorfor ikke gå på oppdagelsesferd i virtuell virkelighet og få en opplevelse som utfordrer sansene dine og skaper minner du sent vil glemme. Det er mange som ennå ikke har hatt gleden av denne innovative formen for underholdning. Hvorfor ikke endre det nå? Vi hjelper deg selvsagt hele veien og finner den løsningen som passer deg best. Så kontakt oss endelig på tlf 71998904 .

Hos Nordic IT Rental har vi flere ulike løsninger som du kan leie for å skape den komplette VR-opplevelsen. Det kan f.eks. det være seg et spill, en tur til Afrika eller en kunstutstilling. Med virtuell virkelighet er du garantert en sensuell opplevelse som vil være morsom, utfordrende og kanskje også litt skummel. Et populært valg er Oculus Quest 2. Den kan både fungere som en frittstående brille og samtidig er det mulig å koble den til en PC via en kabel.

Hvis du har blitt nysgjerrig på hvordan Virtual Reality fungerer, ta en titt på Google Earth VR .

Vi hjelper gjerne med å legge riktig innhold i brillene og kan tilby support før, under og etter at du leier VR-utstyret ditt.

Viktige fotballkamper i venneselskap

Finnes det en bedre anledning til å samle venner enn på en fotballkamp? Ikke bli begrenset av IT-utstyr av tvilsom kvalitet, og imponer gjestene dine med et oppsett som slår an. Vi kan levere flatskjermer, projektorer, lerret, Apple TV og lyd. Det eneste du trenger å sikre deg er tilgang til kampen og da vil du enkelt kunne kaste kampen på skjermen via stream med en Apple TV , som du også kan leie gjennom oss. Enklere blir det ikke og du vil utvilsomt bli bombardert med utallige klapp på skulderen og en runde eller tre hos lokalbefolkningen i byen. Vi kan bidra til å sikre den perfekte herrekvelden.

Vær DJ for en kveld

Alt du trenger er en smarttelefon, en Spotify -konto, og ja, selvfølgelig, noe superkult lydutstyr du leier gjennom oss! Da er det garantert wow-effekt, dans og allsang natten lang. Naboene blir neppe begeistret, men som de sier: skal det bli fest, la det bli fest. Vi har et superkult VX800BT 2.1 Active høyttalersett på lager som er enkelt å sette opp og enkelt å transportere, så det er bare å strømme trådløst fra smarttelefonen din og la vennene dine konkurrere om de beste sporene for å få festen i gang.

Skap den perfekte herrekvelden ved å leie IT-utstyr fra Nordic IT Rental. Ring oss i dag.


Tilbake til oversikten