Tlf: +45 71998904

IT-utstyr for arrangementer eller konferanser

bilder fra arrangementer eller konferanser
Bilde fra en konferanse

Vi har lang erfaring med utleie av IT-utstyr til arrangementer eller konferanser. Nordic IT rental har mye forskjellig utstyr på lager, som vi kan leie fra 7 dager eller lenger. Vi har rask dag-til-dag levering og til noen av landets beste priser.

Fordeler med å leie

Det smarte med å leie utstyret til arrangementer eller konferanser er at du slipper å investere i nytt dyrt IT-utstyr. Ved å leie får du en fleksibel og billig løsning, hvor vi også tilbyr support, installasjon av programmer og hjelper deg hele veien, dersom behovet skulle oppstå. Hvis du kjenner dine behov på forhånd, vil vi bedre kunne hjelpe deg med å finne utstyret du trenger.

Hos oss kan du leie bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, iPads eller nettbrett, projektorer med skjerm, flatskjermer og mye mer. Vi kan absolutt finne produktet du leter etter.

Vi kan også hjelpe med levering og henting av IT-utstyret. Siden vi ofte leier ut flere flatskjermer er det en enkel og praktisk løsning med levering. Her kan vi også hjelpe med oppsett og konfigurering, slik at du kan konsentrere deg om arbeidet ditt.

Husk riktig tilbehør

Viktigheten av å ha basisutstyret på plass skal ikke undervurderes. På denne måten kan du med hell holde en god konferanse. Skal det f.eks. taler holdes vil riktig lydutstyr kunne skape en god opplevelse slik at ingen går glipp av det som blir sagt. Eller hvis gjester må registreres eller meldes på, vil du kunne leie iPads med tilhørende gulvstativ , som står klare ved inngangen. Dette vil ikke bare gi en kontrollert prosess, men vil også gi et godt inntrykk til de besøkende.

Det er ikke praktisk å være midt i et arrangement og så plutselig mangle noe viktig IT-utstyr. Spør oss gjerne om råd slik at vi kan hjelpe deg best mulig.


Tilbake til oversikten