Tlf: +45 71998904

Har du vært utsatt for tyveri, brann eller en ulykke?

Å miste alt IT-utstyret er aldri gøy. Nordic IT Rental kan hjelpe deg

På et øyeblikk kan du miste ting som TV, iPad og PC/datamaskiner, fulle av personlig informasjon, som du har betalt store pengesummer for over tid. Men til tross for det må hverdagen gå videre og det er i en slik situasjon Nordic IT Rental kan hjelpe.

I en artikkel fra Randers Amtsavis skriver de at tyveri av IT-utstyr dessverre blir mer og mer vanlig for en lang rekke private og danske bedrifter. Det er «dessverre» god forretning for kriminelle å stjele IT-utstyr. Den kan raskt selges videre på svartebørsen eller sendes til utlandet. Datamaskinene er formatert slik at de blir umulige å spore, og når de først har gått utenfor landets grenser, har du liten sjanse til å se IT-utstyret ditt igjen.

Lei ditt IT-utstyr og få det levert raskt

Så dersom du har akutt behov for IT-utstyr, har vi i Nordic IT Rental det meste på lager og kan levere til deg, til en billig leiepris. Lei ditt IT-utstyr her. Vi har stasjonære datamaskiner, PC-er, tastatur/mus, skjermer og iPader. Da kan du raskt gå videre med bruk av IT-utstyr, som vi har blitt så avhengige av i vårt arbeid. Vi veileder deg gjerne slik at du finner den rette løsningen. Vi kan også stå for montering og oppsett.

Hvis uhellet er ute

Det kan være flere årsaker til å leie IT-utstyr som ikke skyldes tyveri. Kanskje datamaskinen din har gått i stykker, skjermen har falt ned, eller det har vært vannskade eller brann. Uansett årsak kan Nordic IT Rental raskt anskaffe utstyret du trenger. Som de sier: «du må aldri gå ned på utstyr».

Ring oss på tlf 71998904 i dag. Da finner vi gjerne en fleksibel og rimelig løsning som passer dine behov.


Tilbake til oversikten